Dualo 32® realtids PCR termocykler för bryggerier

Dualo 32® realtids PCR för bryggerier

Med den ständigt växande bryggeriindustrin finns det ett tydligt behov av kvalitetsstyrning och tidiga förebyggande kontroller för att minska risken för att produkterna förstörs.
Hygiene Diagnostics är glada att kunna tillkännage lanseringen av en ny realtids-PCR-cykler, Dualo 32, en robust 32-brunnslösning som har optimerats för alla öl- och dryckesapplikationer. 

Det erbjuder inte bara bekvämlighet utan underlättar också kvalitetskontroll av processer och slutprodukter genom att kombinera flera parametrar i en enda körning.
Dualo 32 i kombination med foodproof®- och Lyokit® tester kan du upptäcka så gott som alla relevanta ölförstörande mikroorganismer. Den har allt en bryggare behöver och kan köra multiplexsatser med upp till fyra kanaler. Den användarvänliga Dualo 32:s fullspektrumoptik möjliggör flexibel användning av hydrolys och hybridiseringsprober, så att den kan identifiera alla de viktigaste ölspoilers genom analys av smältkurvan. 

Med en snabbare tid till resultat, dess tillgängliga funktionalitet, tydliga datatolkning och intuitiva teknik, är Dualo 32 verkligen den perfekta kvalitetssäkringen för bryggare i alla stadier av bryggningsprocessen.

Viktiga egenskaper hos Dualo 32:

  • Robust instrument med 32 brunnar optimerat för foodproof® Kits och LyoKits®
  • Enkelt arbetsflöde – intuitiv programvara, förinstallerade protokoll för alla testparametrar och automatiserad rapportgenerering
  • Dubbel teknik – fullspektrumoptik för hybridisering och hydrolyssondanalyser
  • Litet fotavtryck – perfekt för labb med minimalt utrymme och liten till medelhög genomströmning
  • Konkurrenskraftiga priser – idealisk ingångsmodell för laboratorier som introducerar PCR-metoder i realtid för att säkerställa konstant hög kvalitet på öl och drycker

Mer information

Varukorg
Rulla till toppen