Hygiene Diagnostics AB inleder partnerskap med SpotSee

Hygiene Diagnostics AB inleder partnerskap med SpotSee®

Hygiene Diagnostics AB, en aktör inom branschen för produktkvalitet och produktsäkerhet, meddelar ett nytt partnerskap med SpotSee, en amerikansk tillverkare av indikatorer för skadeförebyggande lösningar med syfte att marknadsföra deras produkter i Sverige.

SpotSee har sitt huvudkontor i Dallas, Texas, och har över 2 000 sälj- och tekniska servicepartners i 62 länder. Genom förvärvet av brittiska TMC och LCR Hallcrest i januari 2021 är SpotSee idag en ledande aktör inom temperaturövervakningsprodukter och indikatorer på ett brett spektrum av applikationer, från medicinsk utrustning till livsmedelslogistik och transport.

Frank Axelsson, VD för Hygiene Diagnostics AB, kommenterar entusiastiskt detta partnerskap: ”Vi är mycket glada över att samarbeta med SpotSee för att erbjuda våra kunder ännu bättre lösningar för att skydda deras produkter och verksamheter. Deras innovativa produkter kommer att bidra till att stärka vår position på marknaden och möta våra kunders behov på bästa möjliga sätt.”

Imponerande varumärken från Spotsee inkluderar ShockWatch, ShockLog, WarmMark, ColdMark och SpotBot, vars syfte är att stödja kunder i att upptäcka och förebygga skador på känsliga produkter under transport och lagring.

För mer information om SpotSee, vänligen besök https://spotsee.io/.

Hygiene Diagnostics AB

Varukorg
Rulla till toppen