Nya snabbtest för mykotoxiner

Att testa för mykotoxiner är avgörande för att skydda folkhälsan från allvarliga akuta och kroniska sjukdomar, såsom cancer och immunosuppression. Nu lanserar vi nästa generation av snabbtester för mykotoxiner som använder Neogens Raptor läsare för att göra analyserna snabbare och säkrare.

Med Raptor tar analysen av mykotoxiner inte veckor eller dagar, utan minuter. Detta snabba system erbjuder resultater med laboratoriekvalitet direkt vid dina fingertoppar, vilket gör att du kan agera snabbt och effektivt.

Raptor är designad med användaren i fokus. Det kräver ingen omfattande träning eller specialkunskaper, vilket gör det tillgängligt för alla i din organisation. Med några enkla steg kan du utföra tester som tidigare krävde avancerade laboratoriefärdigheter.

Neogens mykotoxintester är anpassningsbara till en mängd olika livsmedelsmatriser, vilket gör Raptor till det perfekta valet för en bred spektrum av industrin, från spannmål till mejeriprodukter.

Ta Steget Mot Bättre Livsmedelssäkerhet

Neogens Raptor är inte bara en investering i ditt företags framtid; det är en investering i hälsa och välbefinnande för konsumenter över hela världen. Genom att integrera Raptor i ditt livsmedelssäkerhetsprogram sätter du en ny standard för kvalitet och förtroende.

Upptäck mer om hur Raptor kan revolutionera ditt arbete med livsmedelssäkerhet. Det är inte bara en fråga om att följa standarder, utan om att sätta dem. Välkommen till nästa nivå av livsmedelssäkerhet med Neogen.

Mer information om testerna hittar du i vår webshop.

Varukorg
Rulla till toppen