Temperaturindikator för insulin & GLP-1 mediciner

Temperaturindikator för insulin & GLP-1 Mediciner

Hygiene Diagnostics lanserar idag TempMonitor WarmMarken enkel och prisvärd temperaturindikator designad specifikt för diabetiker med insulin och GLP-1 mediciner. TempMonitor WarmMark™ hjälper patienter övervaka förvaringstemperaturen och är ett nytt oumbärligt verktyg för säkrare medicinering.

TempMonitor ger visuellt bevis på om en medicin exponeras för oacceptabla temperaturnivåer. Dessa mini engångsindikatorer har en enkel färgförändringsmekanism som varnar användare när temperaturen överstiger 30 grader Celsius, vilket signalerar en möjlig försämring av produktkvalitet. 

Temperaturindikator för insulin & GLP-1 mediciner
Indikatorn aktiveras genom att dra i kanten
Temperaturindikator för insulin & GLP-1 Mediciner
Indikatorn placerad i väska med insulin

Fönstret på TempMonitor-indikatorn kommer att förbli vitt så länge det inte finns något bevis på temperaturavvikelser. Men om temperaturen stiger över 30 grader Celsius inom 30 minuter, kommer indikatorn att visa rött – vilket signalerar att produkten har utsatts för högre än rekommenderade förhållanden. På detta sätt vet patienter hur länge produkten har varit exponerad över tröskeltemperaturen.

Genom att använda TempMonitor kan patienter få sinnesfrid genom att veta att deras mediciner förvaras och transporteras inom det rekommenderade temperaturintervallet.

TempMonitor är diskret och lätt att bära, vilket gör det till en bekväm lösning för användare. För att aktivera en indikator fäller man upp och drar ut en aktiveringsflik. Övriga oaktiverade indikatorer påverkas inte av temperaturen och kan sparas tills de behövs.

Förpackade i enheter om 10 är dessa övervakare inom kort tillgängliga för köp i Sverige genom Hygiene Diagnostics AB. Priset är inte bestämt ännu men kommer troligtvis att ligga runt 250 kr per förpackning.

Fördelar

  • Extremt liten och kompakt, 2.5 cm x 1.5 cm
  • Inga batterier behövs, sparar på miljön & pengar
  • Tidskänslig, varnar om det varit för varmt inom 30 minuter
Temperaturindikator för insulin & GLP-1 mediciner
Vit/ingen färgförändring
Temperaturindikator för insulin & GLP-1 mediciner
Röd eller rosa, varning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av att köpa eller veta mer? Lägg gärna en intresse anmälan till oss så hör vi av oss när vi får in produkten på vårt lager till försäljning.

Varukorg
Rulla till toppen