Meddelande om varumärkesövergång för 3M:s Produkter

IMG 0425

Kära värderade kunder och partners,

Vi vill meddela att alla våra produkter från 3M kommer att få nytt varumärke under 2024. I takt med att vi fortsätter att utvecklas och anpassa oss till Neogens fusion av 3Ms affärsdel för livsmedelssäkerhet, kommer de pålitliga produkter som ni har kommit att förlita er på att övergå till att bli Neogen-märkta produkter.

Start i april 2024 kommer produkter att börja skeppas under Neogen-varumärket. Denna förändring kommer att genomföras i etapper, med övergång för varje produktfamilj efter varandra. Vi förutser att den fullständiga övergången till Neogen-märkningen kommer att vara slutförd i juni 2024.

Under denna förändringsperiod uppskattar vi er förståelse för att ni kan komma att motta produkter med 3M-märkning medan befintliga lager passerar genom försörjningskedjan. Denna överlappning är tillfällig och kommer att lösas när övergången är fullständigt genomförd. 

Vi är engagerade i att göra denna övergång så smidig som möjligt för kunder. Vårt team är tillgängligt för att svara på frågor och ge stöd genom hela denna process.

Tack för ert fortsatta partnerskap och förtroende för våra produkter och tjänster. Vi ser fram emot att tillsammans växa under Neogen-varumärket.

Vänliga hälsningar,

Frank Axelsson, VD Hygiene Diagnostics AB

Meddelande om varumärkesövergång för 3M:s Produkter
Varukorg
Rulla till toppen