UV-ficklampa för hygienkontroll

Hygiene Diagnostics 51 LED UV-ficklampa är designade speciellt för städkontroll och användning med Glo Germ™. Genom att lysa på ämnen som fluorescerar (återemitterar ljus) går det att upptäcka t.ex. urinfläckar, kroppsvätskor och kemikalierester.

850

UV-ficklampa med bredare ljusbild

Ficklampans våglängd (395 nm) och antal LEDs ger en ljusstyrka som innebär att den fungerar bra även i fullt dagsljus. Ljusbilden är bredare än i vanliga UV-ficklampor. Detta är praktiskt vid städkontroller för att överblicka en större yta och för att snabbt kunna lokalisera UV-markörer.

UV-ficklampan rekommenderas tillsammans med Glo Germ markörer, men fungerar även utan några markörer vid speciella applikationer, t.ex. som ett verktyg för hygienkontroll i toaletter där speciellt urinkontaminering syns tydligt.

UV-ficklampa med hög kvalitet

Ficklampan levereras med batterier och instruktioner i en skyddande påse. Med nya batterier kan man lysa med lampan i några timmar. Livslängden på lampan beräknas vara mellan 50 000 -100 000 timmar. Chassit består av rostbeständig plåt och den har en vattenskyddad gummiring vid batterilocket.

Produkterna ovan finns att köpa i vår webbshop i kategorin:

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Varukorg
Rulla till toppen