Logo

Proteinrester

Proteiner har hög vidhäftningsförmåga på många utrustningar och metallytor och är svåra att rengöra. Proteinrester är därför en bra renhetsindikator som rekommenderas i många rengöringskontroller. Vi erbjuder ett urval av kolorometriska snabbtester för olika applikationer och behov.

Chemdye® Pro1Micro med autoläsare

Chemdye® Pro1Micro är ett extra känsligt proteinresttest som kan användas tillsammans med Bionova® MiniPro, en autoavläsande inkubator. Denna smarta och innovativa systemlösning är enkel att använda och ger kvantitativa resultat inom tio minuter. Resultat kan skrivas ut från den inbyggda miniprintern eller föras över till PC och medföljande programvaran. Testet, som har en känslighet på 1 mikrogram, kan användas för rengöringskontroll av exempelvis medicintekniska produkter eller i ett kontrollprogram för hantering av allergener eller prioner.

Artikelnr Detektion Produktnamn
PRO1 1 mikrogram Chemdye® Pro1Micro proteinresttest 
MiniPro n/a Bionova® MiniPro autoläsare

Clean-Trace™ Surface Protein

Clean-Trace™ High Sensitivity Proteintest är ett rengöringstest som består av ett provrör med en svabb och ett reagens. Kontaminering med protein indikeras kvalitativt med hjälp av ett färgomslag från grönt till rosa-lila. Ett värmeblock» kan användas som tillbehör för att öka känsligheten (ner till 3 mikrogram). Val av temperatur och inkubationstid styr känsligheten på testet.

Artikelnr Detektion Produktnamn
MPRO50 3-50 mikrogram Clean-Trace Surface Protein High-Sensitivity (50 st/förp)
MPRO100 3-50 mikrogram Clean-Trace Surface Protein High-Sensitivity (100 st/förp)

Browne ResiTest™

Browne ResiTEST™ är ett snabbt (10 sekunder) och känsligt (>1 mikrogram) svabbtest utan krav på inkubation. Närvaro av proteiner indikeras med ett blått färgomslag.

Artikelnr Detektion Produktnamn
ResiTest >1 mikrogram ResiTEST™ Residual Protein Detection Test

Mer information

Välkommen att kontakta oss för mer information och priser. Ring eller fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.