Logo

Om oss

Hygiene Diagnostics AB är ett svenskt konsultföretag startat 2016. Vi är specialiserade på kvalitetssäkring av städning, rengöring och hygien. Kontoret ligger i Knivsta, nära Stockholm/Arlanda flygplats.

Bild

Vårt mål och vår vision

Vårt mål är att förebygga och snabbt upptäcka föroreningar som kan leda till spridning av infektionssjukdomar i vårt samhälle. Detta kan uppnås med hjälp av våra objektiva lösningar för hygienkontroll. Vår vision är att vara ledande i norden inom kvalitetssäkring av städning, rengöring och hygien.

Kunderna är landsting, kommuner, sjukhus, tandvårdskliniker, badhus, gym, hotel, facility managment, städbolag, hygienkonsulter, livsmedelshygien och andra företag med behov av renare miljöer och säkrare hygien. Företagets spetskompetenser inkluderar hygienkontroll, HACCP, mikrobiologisk kvalitetsuppföljning, validering, rengöringskontroll av invasiva kirurgiska instrument, miljövänliga städmaterial samt hygien- och städstandarder (INSTA 800, DS 2451-10 och SS 8760014).

Produkter för hygienkontroll

Hygien Diagnostics kan erbjuda en nischproduktportfölj som nästan helt täcker de flesta kunders behov av hygien och renhetstestning. Flaggskeppet är 3M Clean-Trace ™ vilket är världens ledande ATP-system för snabba rengöringsmätningar. Från och med början av 2017 är vi stolta över att vara den auktoriserade distributören i Sverige av 3Ms testprodukter som omfattar vaumärkena Clean-Trace ™, Petrifilm ™ och Dipslide™. Detta är en milstolpe i vår företagshistoria och ger oss en mycket stark position på hygienkontrollmarknaden.

Diagnostiska tjänster

Alla våra tjänster är grundade på etablerade metoder från vår många års framgångsrik konsultupplevelse inom läkemedelsindustrin, livsmedels- och hälsovårdssektorn. Dålig hygien innebär stora risker och stora kostnader. Vi hjälper våra kunder att förhindra dessa problem som i slutändan alltid lönar sig.

Vi letar alltid efter partners och nya spännande lösningar för hygienkontroll. Vänligen skicka ett e-mail till oss eller ring vårt kontor: +46 18 470 4490