Logo

Ny produkt: UV-markörpenna

Publicerad: 2018-01-15

Hygiene Diagnostics lanserar en fluorescerande UV-markörpenna för utbildning samt följsamhetskontroller av rengöringsrutin. Pennan innehåller avtorkningsbart Glo Germ-bläck som räcker till hundratals markeringar.

Fluorescerande markeringar

Med Hygiene Diagnostics nya UV-markörpenna med Glo Germ™-bläck (art.nr. UVPEN) kan du göra osynliga markeringar på ytor. Markeringarna fluorescerar tydligt med Hygiene Diagnostics populära UV-ficklampa (art. nr UV51LED). Ficklampan har en både stark och bred ljusbild praktiskt för snabb avsökning. Markeringar går att torka av med en fuktad duk eller papper.

Markörpennan kan användas som ett komplement till en visuell städkontroll eller i städutbildningar. Syftet med kontrollen är att öka graden av följsamhet till rengöringsrutin. Märkningen kan göras på uppdrag av beställaren eller entreprenören. Markeringsytorna som väljs bör vara plana och icke-porösa för att fungera optimalt.

En penna räcker till 250 markeringar

Markörpennan innehåller 25 ml respektive Glo Germ™ fluorescerande gel. En penna räcker till cirka 250 stycken punktmarkeringar. Instruktioner medföljer markeringspennan.

Artikelnr Beskrivning Produktnamn
UVPEN 25 ml Glo-Germ HD UV-markörpenna
UV51LED 51 LED UV-ficklampa med bred ljusbild HD 51 LED UV-ficklampa

Pennan och UV-ficklampan kan beställas i vår webbshop.


Köp online

Produkter och tillbehör kan beställas i vår webbshop.