Logo

Bioindikatorer

Terragene™ biologiska Indikatorer används för att kontrollera effektiviteten av steriliseringsprocessen. Indikatorerna innehåller utvalda bakteriesporer som har hög resistens mot ånga, torrvärme eller gas. Odling av prover kan ske i olika autoläsare som snabbt visar om sporerna blivit avdödade.

Bild

Ny teknologi ger kortare analystider 

Terragene har utvecklat en komplett serie bioindikatorer med fluorescensbaserad avläsning, kompatibel för ång-, väteperoxid-, formaldehyd- och etylenoxidsterilisationsprocesser. Tekniken möjliggör bioindikatorer med inkubationstider så korta som 20 minuter med en förutsägelse högre än 97%. 

Den fluorescensbaserade tekniken har gjort det nödvändigt att utveckla ett lämpligt avläsningssystem: Bionova Automatic Reading Incubators. Med dessa autoinkubatorläsare tar användaren helt enkelt bioindikatorn, aktiverar och placerar den i läsaren med lämpligt program. När programmet är klart ges resultatet automatiskt utan tolkning eller ingripande från operatören.

Kontakta oss för mer info

Välkommen att kontakta oss för prisuppgifter och mer info. Ring eller fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Ladda ner Terragenes produktkatalog