ATP-mätare

ATP-mätare Clean-Trace

En ny generation ATP-mätare för hygienkontroll

Hygiene Diagnostics erbjuder dig en ny generation handhållna Clean-Trace™ ATP-mätare från 3M för snabb och säker rengöringskontroll. ATP-mätarna använder 3Ms patenterade ljussensorer, vilket ger ATP-mätarna högre precision och nogrannhet även vid låga ATP-nivåer.

Imponerande prestanda

Dålig känslighet och repeterbarhet (stor variation) hos en ATP-mätare leder till onödiga åtgärder och risker.

Flera jämförande studier visar att 3Ms Clean-Trace ATP-mätare har den bästa känsligheten och repeterbarheten.* Det innebär högre hygiensäkerhet och att du sparar både tid och ATP-tester genom att undvika falsk positiva resultat.

Flexibel och säker datahantering

Clean-Trace har en dedikerad och ny programvara som gör det enkelt för dig att hantera dina mätresultat, planera testscheman, trendanalysera och presentera grafiska rapporter.

För alla ATP-mätare medföljer licensfri programvara för datahanteringen. Programvaran kan installeras på en valfri PC eller server i din organisation.

Välj lösning som passar behoven

Hygiene Diagnostics hjälper dig att välja rätt ATP-mätare för just din verksamhet. Vi har många års erfarenhet av ATP-tekniken och är 3Ms auktoriserade Clean-Trace distributör. När du köper eller hyr ett ATP-system av oss ingår alltid hjälp med att installera och komma igång. Vi erbjuder också kalibreringstjänster och kan certifiera dig i ATP-metoden ».

Clean-Trace™ NG »Clean-trace NG

Clean-trace New Generation (NG) är en kompakt ATP-mätare med PMT-sensor som kan användas med Clean-Trace ATP-svabbtest och Clean-Trace Total ATP vatten. ATP-mätarens robusthet, stora display, laddningsbara batteri samt medföljande program gör detta till en standardmätare för de flesta applikationer.
Läs mer »


Clean-Trace™ NGi »Clean-trace NGi

Clean-Trace New Generation Internet (NGi) utgör en firmware uppgradering som option för standardmodellen Clean-Trace NG. Uppgraderingen gör det möjligt för dig som kund att lagra data i molnet på ett krypterat konto. Ingen lokal installation behövs då programmet hanteras via en vanlig browser.
Läs mer »


Clean-Trace™ LM1 » Clean-Trace LM1

Clean-Trace Luminometer 1 (LM1) är en något större ATP-mätare jämfört med NG-modellen. Det beror på att den har fått en större färgskärm och en känsligare PMT-sensor. ATP-mätaren används med Clean-Trace ATP-svabbtest och Clean-Trace Total ATP vatten. LM1 har en SQL-baserad programvara, touchscreen och trådlös överföring.

Läs mer »